onsdag den 30. september 2009

By the way

Så er der ekstremt udsalg på denne fantastiske sandal. Kast 158 kr. efter denne smukke sag, og det skal blive din. Og så skal du iøvrigt have en lille fod, for der er kun små størrelser tilbage i sort.. Men gør det nu, du lille fod. Jeg skal simpelthen ikke lade sådan en skønhed gå dig næsen forbi..

P.S.: Beklager de virkelig små billeder - kan ikke få dem gjort større :S Men hvis i klikker på dem, skulle de dog dukke op i større version.

This is for the bags I kinda like

Jeg skal have en ny skoletaske, PRONTO! Eftersom mit budget ikke just rækker til den ellers ekstremt ønskede Balenciaga taske, må ASOS altså være min udvej i denne situation. Og det er nu alligevel også helt godt.. Tjek eksempelvis disse tasker - kunne de være en mulighed?

tirsdag den 29. september 2009

Vil ha' deg

Eller ikke ligefrem have, jeg vil bare gerne have dit hår! Som i virkelig motherfucking, fandenrasme MEGET! Jeg taler om den unge og virkelig smukke, svenske blogger Felicia Frithiof. Hun er blot 15 år (Jees, hvordan var det lige jeg så ud da jeg var femten? Kan du sige bøjle, æblekinder og pandehår?!), men alligevel er hun allerede nu ekstremt modebevidst, har en virkelig lækker stil og et helt fantastisk udseende. Tjek hende ud her

mandag den 28. september 2009

I really, really want one

Stop being so god damn stubbern, and just let your self fall into my wardrobe! Please?



Med undtagelse af den one and only Birkin Bag, er Mulberry Bayswater tasken tæt på at være den mest udødelige og klassiske item ever seen! Me likey..

Pssssst...


Highstreet-mærket MONKI åbner i Aalborg i det nye Friis-center! Could I BE any happier?!

søndag den 27. september 2009

You're so vain



BUT YOU ARE FAB!

I HEART AUTUMN

Det gør jeg virkelig. Elsker ubetinget duften af efterår, og de fantastiske røde blade der ligger rundt omkring. Det danske landskab er altså allerflottest om efteråret, og ligeså er de danske piger. Efterår og vinter er helt klart mine yndlings årstider hvad angår mode. Jeg elsker kollektionerne, der ofte er vamsede og varme i farverne. Jeg elsker jakkerne. Jeg ELSKER jakkerne! Nogle vil måske sige, at jeg ligefrem har en jakke-fetich og jeg vil ikke modsige dem. Let's face it. Fra september til marts lever du jo nærmest i din jakke. Den er den eneste beklædningsgenstand du hver dag ifører dig (bortset fra dine støvler, som også skal være fantastiske!!), så den skal altså være helt igennem fabulous. Jeg ynder gerne at have lidt forskellige at vælge imellem og køber derfor sjældent den dyreste, idet jeg hellere vil have et stort udvalg. I får derfor mine efterårsfavoritter fra ASOS og Urban Outfitters.

lørdag den 26. september 2009

And also..

Var forresten i indre by igår, og købte følgende:





Derudover købte jeg også et par ballarinaer og et hårbånd fra H&M, som det ikke er til at opdrive billeder af nogen steder. Men ballarinaerne er super fine - very chanel-like.

Hvor mange shots har jeg drukket?

Aaaaaalt for mange, apperentley! Har i hvert fald den grummeste hovedpine i dag - det føles mest af alt som om de 7 små dværge danser folkedans på min skal! Inta bra, nej. Derfor ligger jeg nu stadig i min seng. Har spist en lækker tunsalat med absurd mange løg. (hvorfor får jeg altid lyst til de mærkeligste ting når jeg har tømmermænd? Er det normalt?)Har desuden drukket 2 pepsi max og spist en pose popcorn. You pathetic little girl, yes I know. Festen igår var virkelig, virkelig vellykket. Var i vildrede over mit outfit, men det endte altså ud med en LBD (but of course), sorte stiletter, sorte strømpebukser(hvad er haute couture navnet for det? Strømpebukser minder mig jo aaaalt for meget om triggerstøvler og flyverdragt, you know), en lille pletherjakke og en gigantisk hårsløjfe. Jeg var sort, som i nok kan fornemme. Virkelig sort. Måske jeg får taget mig sammen til at købe et kabel til min telefon, så jeg kan overføre resultatet om hundrede år. Kansje.

Nu vil jeg i faktaquick og købe røde bøffer og god sauce, samt et smut forbi Blocken med mine roomies. Det bliver en lørdag i afslappethedens tegn! Kjämpe bra. (Fik jeg sagt, at min ene roomie er norsk - derfor den store forkærlighed for sproget)

Jeg må helle slutte dette parantesbefængte indlæg, inden det tager overhånd. Ha' en fantastisk aften, ladies. I know I will.

torsdag den 24. september 2009

Exclusively

"Der hvor jeg kommer fra er det tætheden der binder lortet sammen." Men ikke desto mindre kan jeg altså ikke få fat på den hypede og længe ventede Divided-kollektion, som i dag blev lancheret i udvalgte H&M butikker. Jeg kunne selvfølgelig altid ty til netshoppen, men jeg bare så usandsynligt dårlige erfaringer med den, og dens levering.

Female-kollektionen er rigtig fin. Helst ville jeg eje stiletterne, armbåndende, og den lange ruskindsvest.




Herre-kollektionen er jeg faktisk også dybt imponeret af og jeg vil til tider ønske, at jeg var en dreng. Deres kollektioner er aldrig ligeså hypede, og de mister sjældent en arm eller et ben for at få fat på den nye sæsons musthave item. Misundelig er en grim ting, men ikke desto mindre....!



Dog ville jeg faktisk overveje at få fat på den flotte sorte tee eller den lange sorte frakke - virkelig fierce, hvis du spørger mig..

onsdag den 23. september 2009

Toppen af shoppen

Tror jeg har besluttet mig for en cocktailkjole til på fredag. Eneste problem er nu blot, at jeg umuligt kan nå at få fat på den i tide.. HMPF.. Ikke acceptabelt! Måske man så evt. bare skulle kaste sig ud i den lignende version fra Stine Goya? Den er dog måske bare en smule for laid-back til et cocktailparty.. Men schön er den..

Her er de begge:



Topshop-versionen




Stine Goya-versionen til den nette sum af 1500 kr.

tirsdag den 22. september 2009

Please Peter me




Jeg plejer normalt at være ret tosset med ham Peter-drengen, og denne gang har han den ondenlyneme gjort det igen. Hans A/W 2009-kollektion er virkelig, virkelig fantastisk. Den får mig til at ønske, at min hår var tykt og brunt og at jeg lignede Pocahontas. Så ville jeg iføre mig disse sprælske dragter og føle mig rigtig backtonature, på den helt vildt fede måde.

P.S.: Jeg forstår altså ikke hvorfor grønlænderne skal beskylde ham for plagiat af deres nationaldragt - kollektionen er jo blot en virkelig stor cadeau til det kolde land. Tag det nu lige med et gran salt - siden hvornår er mode blevet politisk?!

Mamma needs a cocktail

DRESS! Jeg skal til cocktailparty på fredag, og dresscoden er - TADAAAAH: Cocktaildresses. Men eneste prob er nu blot, at jeg faktisk ikke ejer en sådan ekstravagant kjole. Og honestly, så føler jeg mig heller ikke helt klar til det. Vil gerne lige have nået en over-all opstramning af arme og ben, inden jeg vover mig ud i en lille sag foran en masse lækre damer. Men når det nu alligevel skal være, må det meget gerne være en af disse..



Og fantastiske sko til en fantastisk kjole..

lørdag den 19. september 2009

Det der provins

Kan altså være godt nok. Specielt når det kommer til uopdagede skatte also known as lokale genbrugsforretninger. Jeg har i hvert fald fundet mig et par hit gennem den seneste tid..


FANTASTISK BLAZER I EN VIRKELIG FIN GRØN


Billede fra den lokale genbrug - jeg er selv meget imponeret, til en flad havtreller

fredag den 18. september 2009

Things from the past

Eller decideret past er det jo ikke, men det er i hvert fald fra sommerferien. Jeg taler om mine Milano-køb, som jeg vist aldrig helt har fået uploadet. Dette skyldes mangel på et kamera, men mine forældre var simpelthen så søde at drøne forbi med et i aften, og jeg har nu endelig fået taget lidt billeder..



Pung fra Miu Miu, der er en anelse fedtet og inkluderer pølsefingre
Canvastaske fra Accesorize
Støvler fra Zara young
Fab mælkekande - skulle lige med :)
Draperet kjole fra H&M, der vist ikke kom helt med - bedre billede følger senere

Your girl is lovely, Hubble

Har stort set ikke lavet andet end at stene SATC i dag. Er virkelig sommetider helt skræmt over mig selv, når jeg sidder og forudsiger deres replikker med de helt eksakte ord og tilmed det helt eksakte tonefald. Hvor mange gange har man så lige set det, spørger man sig selv. And the answer is - ubeskriveligt mange gange!!
Men sjovt nok bliver det aldrig trivielt - jeg opdager nye ting hver gang jeg ser det. Nye detaljer, nye fif. Selvom man sommetider ville ønske, at de måske var bare en lille smule mere almindelige, og ikke scorede rige forretningsmænd eller kunstnere og ikke havde råd til at spise ude hver dag, så kan man alligevel relatere til dem og faktisk vil jeg vove den påstand, at jeg ikke er én af pigerne, men a little bit of all of them. Jeg er den uheldige pige der falder på trapperne, spilder på sin nye kjole, drikker sig for fuld når hun ikke burde. Hende der har let til tårer, hende der gerne vil fremstå hård..

I'm skizo, baby. But who isn't. SATC er fabulous - den forsikrer ligesom én om, at man ikke alene.



P.S. Hvad sker der egentlig for at Miranda bliver pænere med årene, mens Carrie efterhånden skal spartles lige lovligt for at ligne den hun engang var. Jeg synes måske hun skulle droppe det lange hår og tage et par kilo på - på billederne fra de nye optagelser, er jeg i hvert fald ikke videre imponeret. Tøjet er hot, but Carrie is not.

torsdag den 17. september 2009

Eley Kishimoto

That's so nineties



Er det ikke som om vi har set det her før?! Ja altså, selvfølgelig har vi set det før - vi har jo alle set 90210 mindst 90210 gange. Men hvad jeg mener er, at disse outfits mindst ligeså godt kunne have været kampagner for de seneste modesæsoner. Læderjakker, LBD's med blondeærmer, dybe rygudskæringer, denimjakker, habitjakker, boyfriends jeans, OSV OSV!!! 2009 is going 90210..

Av min arm

I går vandrede jeg og ca. 120 andre, nye psykologistuderende Aalborgs gader tynde. Vi var på pub-crawl og stemningen var helt i top. Det var en fed, fed aften med masser af øl (naturligvis - selvom jeg aldrig har været en rigtig øl-pige), dans og festlige druksange. Jeg kan faktisk knapt huske, at jeg cyklede de 2 kilometer hjem til min dejlige varme seng, så promillen var høj, skal du se! OG.. Her er det så, at man på det groveste skal bøde for at have haft en våd aften. Vågnede i morges (kl. 12.00!!) med en smag af gammel værtshus i munden, grå hud, øjne som en pandabjørn og uglet, ubeskriveligt hår.. Havde desuden den vildeste crawing for skaldyrssalat, så fik børstet den værste duns af værtshus af mig og møflede så ellers ned i den lokale brugs, for at indkøbe rejer, advokadoer, fetaost, dressing og hvidløgsflute. Og så var de tømmermænd ellers kurerede. Bortset fra huden, håret og munden - det krævede et langt større indgreb. Har derfor viet aftenen i aften til hudpleje, hårpleje og popcorn. Det skal vitterligt blive en dejlig aften foran fjerneren i ægte wellnessånd. Hø hø..

Ha' en god aften derude, ladies.



Arh, what a wonderful sight. Ansigtsmaske fra Munkholm med jordbær - HELT FANTASTISK!, Hårdkur fra L'oreal - også rigtig god, de fine nye gajolpakker - skal dog ikke indtage dem alle, popcorn - need I say more?!, pepsi og iskaffe - dog ikke fra Starbucks. By the way, hvornår fanden opgiver Baresso monopolet, så vi kan få Starbucks helt til DK?! Det er jo en klasse over, for fan..

tirsdag den 15. september 2009

Currently dreaming of - the sequel



It's just a hop, skip and a week away. I'd like to think so, at least. Blazer fra Alexander McQueen, støvletter fra Mr. Wang, tube fra styleforless.com, Miu Miu clutch, Roberto Cavalli halskæde, shorts fra Topshop, ur fra Nixon.

Currently dreaming of..



Fan-fucking-fabulous! Kjole fra 3.1 Phillip Lim, taske fra Chloé, sko fra Louboutin, armbånd fra Marc by MJ, Diamant armbånd

mandag den 14. september 2009

THE WALLET


Nu mangler jeg bare en fab taske at putte den i. Tsk tsk

Har egentlig helt glemt at uploade billeder af min helt fantastiske studentergave. Jeg var meget ubeslutsom, især fordi Milano jo bugner af fantastiske (og jeg mener FANTASTISKE) couture-butikker, italienske designs osv. Men valget faldt altså på denne fine, fine pung fra Miu Miu. Billedet er ikke helt i top. Pungen er i patent lak, hvilket ikke ses her, og har desuden den fineste sløjfe på bagsiden, der altså heller ikke ses på billedet. Faktisk tror jeg slet ikke det er den samme pung - denne er vist fra en tidligere kollektion, men den giver et image af hvordan min oung ser ud. Farven er magen til, forsiden ligeså, lynlåsen og indholdet er også helt ens. Så NÆSTEN den samme pung :) Har bare ikke kunnet finde et andet billede, og I må derfor nøjes med dette..

Choo-licious and some lussingesuppe

Jimmy Choo for H&M rammer godt og vel 200 udvalgte butikker verden over, d. 14. november 2009. Så er det så man tænker; hvilke USANDSYNLIGT HELDIGE damer er det lige der får hapset blot én fabulous ting, uden at miste både arme og ben? Helt seriøst. Det bliver jo nok en af de værste bitch-fights ever seen - jeg spår hår-riveri, lammere, spark over stiletten, håndfladelussinger og rigtig mange mænd linet op på sidelinien, med popcorn og cola. For come on, hvornår får de en lignende oplevelse igen? Måske når Prada eller Dior indgår et samarbejde med dom svenskare, men ellers aldrig.

Jeg skal dog blankt erkende, hvor ynkeligt det end lyder, at jeg skal være den første til at ofre både lemmer og keratin, hvis det ville medføre en newborn choo-baby. For ligeså er jeg også en af de fattige damer, der ellers aldrig kommer i nærheden af de feterede godter..


Jeg vil liden gerne eje disse fab stiletter


Er specielt vild med de grå stiletter og den grå ruskindskjole. Hvad mon de koster? Et ben? En arm? En halv page?

Læs mere på nitrolicious.com

I've got a feeling..

At det her Aalborg-liv nok skal gå hen og blive ret godt. Jeg er langt om længe færdig med at indrette min ydmyge hybel på de knapt 17 kvadratmetre, og jeg er egentlig selv semi-godt tilfreds med resultatet.. Måske jeg får mig taget sammen til at uploade et billede eller to i nærmere fremtid!

I'm a happy tiger..

mandag den 7. september 2009

Sweet symphony.

For øjeblikket nyder jeg det fantastiske nummer "Koka Kola Veins" gevaldigt meget. Dom svenskara kan altså noget med det der musik. Det er som om de spytter det ene fede elektrohit efter det andet ud af hitmaskinen. Personligt føler jeg, at danskerne er lidt lunkne på det område. Der er altså lidt for sjældent mellem de gode hits - eller også voldtager min repeatliste dem bare aaalt for hurtigt, så jeg hurtigt bliver træt af dem(?).


MÅSKE MAN RENT FAKTISK SKULLE HUSKE AT LINKE :)
Hør den her - jeg tror næsten det virker.

lørdag den 5. september 2009

Tag mig tilbage..

Er titlen på en ældre Nik og Jay sang, men pt. også indbegrebet af mit følelsesregister.. Jeg er ny i Aalborg, ny i "flytte-hjemme-fra"-verdenen, ny på uni.. Og så sidder jeg altså her, med et ønske om, bare at blive ført tilbage til dengang alting var så godt.. Og nemt.. Og ikke det mindste besværligt! Jeg tager sommetider mig selv i, at flygte fra det vordende voksenliv. Det er skræmmende - både at vente det, men også, at jeg ønsker en emergency escape.. En lille nøddør, jeg altid kan flygte ud af, når realiteterne bliver for hårde. Kæft hvor skal selvtilliden bare skrues 10 oktaver op, når man skal sælge sig selv blandt 150 nye mennesker, og man samtidig har et ønske om at få et længerevarende og meningsfyldt venskab med mindst én af dem! Nå.. Nok om det..

Jeg har gennem de sidste par uge spekukleret godt og grundigt over den nuværende mode, og hvad den dikterer af diverse tendenser. Jeg er opvokset i 90'erne, og kan med gru huske grungetiden, de slidte jeans, Dr. Martens, de lange frakker/kåber med goth-agtig inspiration, de gennemsigtige bluser og de helt fantastiske skulderpuder, som alle vennerne fra 90210 sprang rundt i. Og lur mig, om ikke disse tendenser pt. er at finde på diverse modeblogs, magasiner, i gadebilledet osv.. Hvad blev der af de uskrevne regler? (Som oftest var ganske klare og alligevel nedfældet skriftligt af alverdens modeentusiaster!)
Jeg er udemærket godt klar over, at gamle tendenser kommer tilbage i en slags circle of fashion.. Men matching denim er altså stadig ligeså gyseligt, som det var for 10 år siden.. Mode er en mærkelig ting! Det er subjektivt, og personligt er jeg også stor fortaler for at eksperimentere. Men der er altså også en grænse. Skulderpuder klæder jo reelt ingen! Og hvem kan bære sig ad med at gå med mave-bluse? Og siden hvornår er schrunchie'en blevet tilladt igen?! Call med old fashion.. But some things are just ment to be forgotten!


Oh ve og skræk! Jeg får mareridt af dette gyselige, denim-sammenskudsgilde! Bad girl, Britney. Bad boy, Justin!


Og hvor lang tid går der mon så, før disse monstre er tilbage i modebilledet?


Helt seriøst. Jeg spotter flyverdragten som det næste musthave item. Den er skide praktisk, fåes i mange fede farver og med refleksdetaljer - er ganske enkelt et godt initiativ til heldragten, der jo har været meget populær de sidste par år. It's a winner!